BilligaPriser.com får du tillgång till tusentals produkter för endast 299 kr/mån. Du får 14 dagar gratis prövotid som kan avbrytas när som helst.

Medlemsvillkor

Medlemsvillkor BilligaPriser.com

Dessa Medlemsvillkor träder ikraft den 21 augusti 2021.

BilligaPriser.com Medlemsvillkor
Ikraftträdande 21 augusti 2021.

Vi har gjort vårt bästa för att skriva dessa Medlemsvillkor i enkla termer. För en snabb överblick över våra villkor, se sammanfattningen högst upp på denna webbsida respektive sammanfattningen som följer i fet text efter varje avsnitt.

Sammanfattning

  • Dessa Medlemsvillkor förklarar hur medlemskapet i förmånsklubben BilligaPriser som erbjuder kunder höga rabatter på ett brett utbud av varor inom kategorierna skor, barnkläder, leksaker, accessoarer, hem, kökstillbehör, elektronik, m.m.
  • nu tillhandahålls av BilligaPriser.com, PBS2021 Limited, Unit 1603, 16th Floor, The L. , Plaza 367 – 375 Queens Road Central Sheung Wan, Hong Kong, Company no: 3076072
  • De erbjudanden som tillhandahålls via BilligaPriser.com beror på tillgänglighet och kan komma att ändras utan särskilt meddelande.
  • Som medlem hos BilligaPriser får du tillgång till en stor mängd erbjudanden i kategorierna ansiktsvård, sport, strand och pool, för resan och originella prylar.
  • Medlemskap hos BilligaPriser är tillgängligt för privatpersoner som är minst 18 år och har en adress i Sverige.
  • Om du har några frågor eller funderingar, kontakta oss på info@BilligaPriser.com.
1

Allmänt

1.1

Dessa Medlemsvillkor gäller när vi på BilligaPriser.com, BilligaPriser.com, PBS2021 Limited, Unit 1603, 16th Floor, The L. , Plaza 367 – 375 Queens Road Central Sheung Wan, Hong Kong, Company no: 3076072 email: info@BilligaPriser.com, erbjuder generella medlemserbjudanden på utvalda produkter, till dig som har registrerat dig och blivit medlem hos BilligaPriser.com.

1.2

Dessa Medlemsvillkor gäller som tillägg till de Köpvillkor som är tillämpliga vid dina köp av varor från BilligaPriser.com.

1.3

För att bli medlem hos BilligaPriser, och kunna nyttja de medlemsförmåner som vi erbjuder, måste du vara minst 18 år gammal samt ha adress i Sverige.

1.4

Du blir medlem genom att registrera dig på vår hemsida, BilligaPriser.com eller den domän som vi instruerar.

1.5

Genom att bli medlem hos BilligaPriser och använda webbsajten och ta del av de förmåner vi erbjuder godkänner och accepterar du dessa Medlemsvillkor samt att du har läst hur vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vårt Integritetsskyddsmeddelande.

Sammanfattning: Dessa Medlemsvillkor gäller för ditt medlemskap hos BilligaPriser tillsammans med vårt Integritetsskyddsmeddelande.

2

Medlemskapet

2.1Att registrera sig för ett medlemskap kostar 299 kronor inklusive moms per månad.
2.2Vid ditt första köp tilldelas du ett kvitto i form av en orderbekräftelse som innehåller information om ditt medlemskap. Därefter kan du hitta alla dina kvitton under ”Mitt konto” när du loggar in på din profil. Du kan avsluta ditt medlemskap när du vill, dock med undantag för de tjugofyra (24) första timmarna efter registrering. Du har alltså inte möjligheten att avsluta sitt medlemskap inom de första tjugofyra (24) timmarna, uppmärksamma även att du går miste om din gratis provperiod då du avslutar ditt medlemskap. Har du glömt ditt lösenord kan du enkelt bli tilldelad ett nytt, använd dig av funktionen ”Glömt lösenord” som du kan hitta i samband vidinloggning. Om det mot förväntan skulle förekomma förhinder vid förfrågan av nytt lösenord så kan du kontakta oss på info@BilligaPriser.com.
2.3Allmänt om provperiod. Vi på BilligaPriser vill att du som vår medlem ska vara nöjd med ditt medlemskap och därför erbjuder vi dig en provperiod om fjorton (14) dagar när du köper din första rabatterade produkt hos oss. Det gör vi för att du ska vara helt säker på att medlemskap hos oss är något som passar dig och dina behov. Under denna provperiod har du även rätt att ångra ditt tecknande av medlemskapet.
2.4Debitering av provperiod. Medlemsavgiften debiteras först efter en provperiod om fjorton (14) dagar. Under denna provperiod har du rätt att ångra ditt medlemskap. Du kommer inte att debiteras medlemsavgiften förrän femton (15) dagar efter att du har registrerat ett medlemskap hos BilligaPriser.
2.5Kvitto på medlemskap. Vid ditt första köp tilldelas du ett kvitto i form av en orderbekräftelse som innehåller information om ditt medlemskap. Därefter kan du hitta alla dina kvitton under ”Mitt konto” när du loggar in på din profil. Har du glömt ditt lösenord kan du enkelt bli tilldelad ett nytt, använd dig av funktionen ”Glömt lösenord” som du kan hitta i samband vid inloggning. Om det mot förväntan skulle förekomma förhinder vid förfrågan av nytt lösenord så kan du kontakta oss på info@BilligaPriser.com.
2.6Såvida en medlem överträder användarvillkoren för BilligaPriser.com så är BilligaPriser.com befogade till att exkludera Kunden. Överträdande anses att Kunden registrerar flera konton. I detta fall har BilligaPriser.com rätt att begära ersättning som tillämpas då Kunden överträder användarvillkoren. Har Kunden registrerat flertal medlemskap är BilligaPriser.com befogade till att kräva medlemsavgiften för var profil, oavsett om medlemskapet är i provperioden alternativt har sagts upp under provperioden.

Sammanfattning: Sammanfattning: Under provperioden på fjorton (14) dagar har du rätt att ångra ditt medlemskap. Du kan fritt avsluta provperioden med undantag för de första tjugofyra (24) timmarna efter att avtalet ingåtts. När du avbryter provperioden har du inte längre tillgång till de medlemsförmåner som vi erbjuder.

3

Dina Uppgifter

3.1Intygande om korrekthet. Genom att godkänna dessa Medlemsvillkor försäkrar och intygar du att all information som du anger vid registrering av medlemskap är korrekt, att du förfogar över informationen och har rätt att använda den.
3.2Uppgifter som vi kommer att behandla om dig. När du blir medlem hos BilligaPriser kommer vi att be dig att uppge din e-postadress, ditt fullständiga namn, din postadress och ditt telefonnummer. Denna information är nödvändig för att vi ska kunna leverera produkter till dig, samt ge dig information om dina ordrar. Din e-postadress och ditt telefonnummer kommer vi även att använda för att skicka ut reklam och nyhetsbrev om de medlemsförmåner som vi erbjuder till dig. Du kan när som helst avaktivera sådana typer av nyhets- och informationsutskick genom att kontakta oss på info@BilligaPriser.com eller ändra detta i dina inställningar på ditt konto. Vi kommer dock ändå att skicka ut viss information när denna är nödvändig för dig, exempelvis när du måste godkänna en ändring i dessa Medlemsvillkor för att kunna fortsätta nyttja de medlemsförmåner som vi erbjuder.
3.3Betaltjänst. Att beställa och betala via BilligaPriser.com är säkert och enkelt genom våra tredjepartsleverantörer Twispay och Stripe. Vi kommer också be dig uppge följande betalningsinformation: kortnummer, kortets utgångsdatum och CVC-kod. Vänligen observera att vi på BilligaPriser inte tar del av dessa uppgifter utan att dessa behandlas av våra betalningsleverantörer nämligen Twispay och Stripe.
För mer information om hur vi använder dina personuppgifter, vad det innebär för dig samt hur du kan tillvarata dina rättigheter läs gärna våran Integritetsskyddspolicy som du hittar här BilligaPriser.com/integritetsskyddspolicy
3.4Aggregerade uppgifter. Vi samlar in och bearbetar data i aggregerad form för att följa och utvärdera hur våra användare använder webbsajten BilligaPriser.com och de medlemsförmåner som vi erbjuder. Det innebär att information om din användning av webbsajten samlas in och sedan anonymiseras på ett sätt som innebär att vi inte längre kan koppla informationen till dig. Vi använder denna anonyma information om hur våra användare använder våra tjänster för statistik, serviceförbättring och produktutveckling av webbsajten och de medlemsförmåner som vi erbjuder. Dessa uppgifter kommer att vara helt anonyma och utgör inte personuppgifter. De kan därför lagras en längre tid än dina personuppgifter.
3.5Anonymiserade uppgifter. Anonymisering innebär att data som en gång var personliga uppgifter avlägsnas från det som kan koppla det till en individ, samt att avskiljas från det som i framtiden kan göra det möjligt att återskapa dessa data till en individ. Denna behandling av data är ett steg längre än pseudonymiseringsprocessen, vilket innebär att man håller viss information åtskild för att göra det svårare att identifiera en person som använder dessa data.

Sammanfattning: Utförlig information om hur vi använder dina personuppgifter och vad du har för rättigheter hittar du i våran Integritetsskyddspolicy integritetsskyddspolicy

4

Medlemskap, erbjudanden och rabatter

4.1För att dina köp ska registreras måste du vara inloggad på ditt medlemskonto vid köp.
4.2Tillgängliga erbjudanden. De erbjudanden som blir tillgängliga för dig genom ditt medlemskap hos BilligaPriser kommer att synas när du är inloggad på BilligaPriser.com Erbjudanden och rabatter kan komma att ändras, uppdateras och utgå när som helst.
4.3Tidsbegränsningar. Du kan endast nyttja dina erbjudanden och rabatter under den tid de är tillgängliga via webbsajten BilligaPriser.com. Detta gäller alla erbjudanden. Om du inte utnyttjar en rabatt eller ett erbjudande under den tid den/det tillhandahålls via webbsajten BilligaPriser.com kommer du inte kunna nyttja den/det överhuvudtaget.
4.4Förmåner som medlem. BilligaPriser e-handel bygger i grunden på ett månadsmedlemskap. Det innebär att du som betalande medlem får tillgång till de medlemsförmåner som vi erbjuder och kan handla en mängd olika produkter ur kategorierna skor, barnkläder, leksaker, accessoarer, hem, kökstillbehör, elektronik mm, till mycket reducerade priser.
4.5Prisinformation angående medlemskap.
Medlemskap hos BilligaPriser kostar 299 kronor inklusive moms i månaden. Eventuella tillkommande avgifter från teleoperatören ingår inte i det beloppet.
4.6Villkor för medlemskap. För att kunna vara medlem hos BilligaPriser måste du;

(a) Betala medlemsavgiften om 299 kronor;

(b) Ha fyllt 18 år; och

(c) Ha adress i Sverige

Observera att du inte får vara medlem hos BilligaPriser som företagskund och att begränsningar ifråga om antal av rabatterad vara gäller månadsvis.

4.7Betalningsinformation. Medlemsavgiften debiteras från ditt betalkort varje månad.

Sammanfattning: Medlem hos BilligaPriser måste vara över 18 år, ha adress i Sverige och vara en privatperson. Erbjudanden och rabatter tillhandahålls dig så länge det är möjligt.

5

Avsluta ditt medlemskap

5.1Avsluta medlemskap under provperioden. Efter att du har genomfört ditt första köp hos BilligaPriser kommer det att dröja upp till tjugofyra (24) timmar innan vi hinner behandla din order och registrera ditt medlemskap under provperioden. Under denna tid har du inte möjlighet att vare sig se att du har tecknat ett medlemskap eller avsluta detta enligt de kontaktvägar som anges nedan. Denna begränsning gäller eftersom det är den tid som krävs för att vi ska kunna behandla din order och registrera ditt medlemskap hos BilligaPriser.com
5.2Om du väljer att avsluta ditt medlemskap innan provperioden har löpt ut kommer du inte längre kunna nyttja de medlemsförmåner som vi erbjuder och ha tillgång till de förmånliga priserna som du ser i vår e-handel. I detta fall går du även miste om din provperiod på fjorton (14) dagar. Om du därefter väljer att göra ett nytt köp så återgår du till ett vanligt medlemskap hos BilligaPriser.com
5.3Radering efter avslutat medlemskap. När ditt medlemskap är avslutat kommer BilligaPriser inom trettio (30) dagar att radera eller anonymisera dina personuppgifter. Vid utgången av dessa trettio (30) dagar kommer BilligaPriser inte att lagra några uppgifter som kan kopplas till dig personligen. För mer information om hur radering och anonymisering av data sker, var vänlig läs igenom våran Integritetsskyddspolicy här www.BilligaPriser.com/integritetsskyddspolicy
5.4Du kan säga upp medlemskap hur du vill. Som konsument har du rätt att säga upp ditt medlemskap hur du vill. För att underlätta ytterligare för dig har vi gjort det möjligt för dig att säga upp ditt medlemskap genom ditt konto. Då går du in på ”Mitt konto” och ”Mitt medlemskap” och använder dig av funktionen som heter ”Säg upp medlemskap”. Uppsägning av medlemskap kan även ske skriftligt till följande e-postadress info@BilligaPriser.com Vid uppsägning av medlemskap hittar du bekräftelse på detta under ”Mitt konto”, ”Mitt medlemskap”. Det är ditt eget ansvar att kontakta oss på BilligaPriser i det fall din uppsägning inte framgår på webbsajten.
5.5Fortsatt tillgång till förmånerna under betald period. När du avslutar ditt medlemskap har du fortfarande tillgång till webbsajten och dess förmåner till dess att betald period har löpt ut, såvida inte du säger upp medlemskapet under provperioden.
5.6

Du kan ej kräva återbetalning på hela eller delar av medlemsavgiften men har möjlighet att nyttja webbsajten och dess förmåner under hela den period som du har betalat för.

Sammanfattning: Du kan säga upp medlemskap hur du vill och har då tillgång till webbsajten och dess förmåner under den period du har betalat för.

6

Uppdatering av Medlemsvillkoren

6.1Uppdateringar och justeringar av Medlemsvillkor. Vi kommer kontinuerligt sträva efter att uppdatera och förbättra webbsajten de medlemsförmåner som vi erbjuder, varför vi kan komma att anpassa dessa Medlemsvillkor över tid. Med anledning av detta förbehåller vi oss rätten att när som helst uppdatera och justera dessa Medlemsvillkor. Eventuella uppdateringar kommer att tillkännages genom en eller flera av våra informationskanaler, exempelvis via sms, e-post eller webbplats enligt vad som krävs enligt lag.
6.2Uppdateringarnas giltighet. Sådana ändringar och uppdateringar är giltiga och tillämpliga från att du accepterat de nya Medlemsvillkoren (i samband med ett köp) eller trettio (30) dagar efter att vi informerat dig om ändringarna enligt punkten ovan. BilligaPriser rekommenderar ändå att du regelbundet besöker BilligaPriser.com för att hålla dig uppdaterad om våra gällande Medlemsvillkor.

Sammanfattning: Vi kommer att uppdatera dessa Medlemsvillkor och informera dig om detta.

7

Force Majeure och BilligaPrisers ansvar

7.1Hinder utanför vår kontroll. BilligaPriser är inte ansvarig för dröjsmål, förlust eller andra problem som uppstår i samband med webbsajten och de medlemsförmåner som vi erbjuder, som beror på hinder utanför BilligaPriser kontroll, med anledning av händelser relaterade till krig, naturkatastrofer, översvämning, lockout, strejk, myndighetsingripande, brand, terrorism, vandalism, pandemi och andra liknande händelser som påverkar transport av beställda varor och leder till stängd lokal produktion. Sådana omständigheter som hindrar att vi kan leverera produkterna till dig ska alltid innebära ansvarsfrihet för BilligaPriser.
7.2Tekniska fel. BilligaPriser kommer alltid att sträva efter att webbsajten och de medlemsförmåner som vi erbjuder fungerar som den ska och att hemsidan underhålls, men BilligaPriser kan inte hållas ansvariga för förlorade erbjudanden, eller liknande händelser, som beror på tekniska fel med webbsajten och de medlemsförmåner som vi erbjuder. Om du upplever några tekniska problem med webbsajten och de medlemsförmåner som vi erbjuder ber vi dig kontakta oss via info@BilligaPriser.com
7.3BilligaPriser ansvarar inte för att du uppmärksammar e-postmeddelanden. På samma sätt som det kan förekomma fel och ändringar som ligger utanför vår kontroll ansvarar vi inte heller för att du mottar och tar del av de e-postmeddelandens om vi skickar i samband med ett köp, registrering eller avslut av ett medlemskap. BilligaPriser förbehåller sig även rätten att exkludera dig om du överträder dessa Medlemsvillkor, t.ex. genom att registrera flera användarkonton.

Sammanfattning: Vi strävar efter att kunna erbjuda förmånerna med medlemskapet hos BilligaPriser.com till dig.

8

Immateriella Rättigheter

8.1Immaterialrättsligt skydd. Allt innehåll och material som är tillgängligt via webbsajten, inklusive de medlemsförmåner som vi erbjuder, är skyddat av BilligaPriser eller dess licensgivares upphovsrätt, varumärkesskydd och/eller annan tillämplig immaterialrättslig lag.
8.2Förbud att utnyttja skyddat material. Det är inte tillåtet att, utan uttryckligt skriftligt godkännande från BilligaPriser, kopiera, distribuera, reproducera, publicera, eller på annat liknande sätt använda webbsajten och dess innehåll annat än för enskilt personligt bruk.

Sammanfattning: Vi värnar om våra immateriella rättigheter

9

Klagomål, tvist och tillämplig lag

9.1Tillämplig lag. Dessa Medlemsvillkor regleras enligt svensk lag, utan tillämpning av dess lagvalsregler.
9.2Rekommenderad process för meningsskiljaktigheter. Primärt vill vi alltid försöka lösa eventuella meningsskiljaktigheter i god tro. Vänligen hör av dig till vår kundtjänst via info@BilligaPriser.com så ska vi göra vårt bästa för att hantera dina frågor och ärenden. Våra kontaktuppgifter finns även på vår hemsida. Om vi inte kommer överens eller om du inte är nöjd med vår hantering av ditt ärende är du välkommen att vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden (ARN) eller din lokala konsumentvägledare. Vi åtar oss inte att delta i alternativa tvistlösningsförfaranden, men vi kommer att ta ställning till detta vid eventuell uppkommen tvist. Vi följer alltid ARN:s rekommendationer.
9.3Online Dispute Resolution för dig som konsument. Du har som konsument, vid köp på internet, rätt att använda dig av EU:s onlineplattform för tvistlösning, Online Dispute Resolution, (ODR). Denna plattform hittar du via EU-kommissionens hemsida, eller genom denna direktlänk: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/?event=main.home2.show.
9.4Behörig domstol. Tvist med anledning av dessa Medlemsvillkor eller din användning av webbsajten, som inte kan lösas, eller av någon anledning inte löses, via samtal mellan oss, via alternativ tvistlösning eller via ODR, ska avgöras av svensk allmän domstol, om inte tvingande lag säger annat. Du som konsument har alltid rätt att vända dig till domstol i det land där du har din hemvist.
9.5Om behörig domstol finner att någon eller några punkter i dessa Medlemsvillkor är ogiltiga, olagliga eller ej verkställbara, ska punkten/punkterna i fråga vara tillämpliga endast i den uträckning det är tillåtet enligt tillämplig lag.

Sammanfattning: Vi försöker alltid lösa tvister i god tro om du hör av dig till vår kundtjänst via info@BilligaPriser.com.

10

Kontaktuppgifter

10.110.1 BilligaPriser.com, PBS2021 Limited, Unit 1603, 16th Floor, The L. , Plaza 367 – 375 Queens Road Central Sheung Wan, Hong Kong, Company no: 3076072 , email:info@BilligaPriser.com.