BilligaPriser.com får du tillgång till tusentals produkter för endast 299 kr/mån. Du får 14 dagar gratis prövotid som kan avbrytas när som helst.

Kontakta Oss

Kundsupport

Vi strävar efter att göra alla nöjda, en kund, en medlem eller en besökare som kanske har frågor innan de blir kund – kontakta gärna vår kundsupport via e-post. Vi försöker svara alla inom 48 timmar (och ofta mycket snabbare) – Vi ser fram emot att höra från dig

Arbetstimmar

Mån - Lör / 09:00 - 20:00


Skicka oss ett meddelande

  Vanliga frågor

  BilligaPriser – medlemskap är ett unikt koncept med många fördelar. Som medlem sparar du upp till 80% på tusentals produkter och du får tillgång till allt från exklusiva märken till välkända familje- och babyprodukter. På en genomsnittlig beställning kan du spara över 400-500 kr och medlemskapskostnaden tjänas därför snabbt.

  Du startar ditt medlemskap på BilligaPriser genom att köpa en artikel till ett medlemspris första gången du handlar. De första 14 dagarna är gratis, varefter medlemskapet automatiskt fortsätter med en månatlig kostnad på 299kr/mån som automatiskt dras från ditt konto eller faktureras via Stripe.

  Du kan avbryta ditt medlemskap när som helst genom att logga in längst upp till höger på webbplatsen. När du har loggat in kan du se status för ditt medlemskap, se hur mycket du har sparat och se information om dina beställningar.

  Alla produkter vi säljer kommer direkt till oss från de största leverantörerna i EU och Asien och dessa leverantörer har en garanti för äkthet. Varorna kontrolleras innan de skickas till dig. Vi kan därför ge dig 100% garanti för att alla märkesvaror är äkta.

  Om en produkt fortfarande inte lever upp till dina förväntningar ger vi dig alltid 90 dagars returrätt – utan reservation!

  Om betalningen avvisas kan det bero på att saldot på ditt konto är för lågt, att ditt betalkort blockeras av din bank för vissa typer av köp på internet eller att du använder ett kort som inte accepteras av oss.

  Vi accepterar MasterCard, VISA, VISA Electron och VISA Dankort.

  För att se om kortet är blockerat för vissa typer av onlineköp, logga in på din internetbank och klicka på din kortinformation. Där kan du ändra inställningarna så att du kan använda kortet för inköp på internet. Om du behöver hjälp med detta bör du kontakta din bank.

  Ja, som medlem får du alltid gratis frakt oavsett hur mycket du handlar för. Men – kom ihåg att några av anledningarna till att vi kan sälja dessa familjeprodukter och barnprodukter så billigt beror på hur vi logistiskt köper produkterna och lagerför dem i Europa – därför kan leveransen ta upp till en vecka – men gratis alltid är.