BilligaPriser.com får du tillgång till tusentals produkter för endast 299 kr/mån. Du får 14 dagar gratis prövotid som kan avbrytas när som helst.

Hur fungerar det

Vårt berättelse och hur det fungerar

Först och främst strävar vi efter att spara många svenska familjer mycket pengar genom att handla smartare och inte svårare – Därför erbjuder vi gärna våra medlemmar denna familjeföreningsklubb som heter BilligaPriser.com – med produkter för allt inom familjer, hus och hem – dels för att underlätta vardagen för familjer, men också för att möjliggöra stora besparingar på alla produkter som är ett måste för de flesta familjer. Vi har samlat massor av roliga och produktiva familjeprodukter med stora besparingar på allt från kläder, prylar, vardagsprodukter, kosmetika, dekorationer alla möjliga tänkbara produkter.

Vi har gjort det enkelt att ha råd med lite mer, och vi erbjuder också våra medlemmar gratis frakt. Detta sparar inte bara tusentals svenska kronor varje år – genom att hitta familjeprodukterna här – utan du sparar också tid eftersom du kan hitta allt du behöver på ett ställe. Handla bland våra familjeprodukter så att du kan få allt du behöver billigt med upp till 80 % rabatt.

Vi kan ha ett så unikt koncept tack vare våra månatliga medlemmar som betalar medlemskap. Vi är ingen vanlig webbutik som tjänar pengar på försäljning av våra produkter utan erbjuder istället alla våra produkter till grossistpriser som ger dig möjlighet att köpa alla dina favoritprodukter och märken till de priser som “vanliga butiker” köper dem för. Det som gör vårt koncept unikt är att vi säljer dessa produkter direkt tillbaka till dig, utan de höga vinstmarginaler som dina vanliga onlinebutiker tar betalt för dig.

Börja ditt medlemskap genom att göra ett köp där du accepterar våra köpvillkor och dra nytta av de många medlemsförmånerna. Spara pengar varje gång du handlar. Ju mer du handlar, desto mer pengar sparar du.

Prova BilligaPriser.com gratis i 14 dagar och efter den kostnadsfria provperioden är priset 299 kr/månad och du kan när som helst säga upp ditt månadsabonnemang.

Vad några av våra glada medlemmar säger...

Vi som familj har haft BilligaPriser.com ett tag nu och handlar på det varannan vecka, vi har hittills sparat över 13.000 kr – tack så mycket för möjligheten.

MAJA PERSSONSTOCKHOLM

Vi hittade den här webbplatsen för att vi letade efter några leksaker för barn som de kunde lära av, som vi hittade och tyckte om – men slutligen använde vi den mer för dagliga barnrelaterade produkter för att maximera våra medlemsfördelar.

ADAM BERGMANKARLSKRONA

Min bästa vän rekommenderade denna förmånsklubb till mig och jag är så glad över det, jag har 3 barn så jag behöver mycket grejer hela tiden och enkelt – och den här webbshoppen har sparat mycket pengar – ni är grymma!

Jag kände inte till detta förmånskoncept och jag märkte det inte först – men efter att ha kollat mer på det och kollat på allt var jag ansluten och jag är nu en frekvent kund som gillar de flesta produktkategorier och helt enkelt älskar det, så lätt att tjäna ditt medlemspris tillbaka varje månad.

OSCAR NORDINHELSINGBORG

0
+
LYCKLIGA KUNDER
0
+
NÖJDA MEDLEMMAR
0
/7
KUNDSERVICE TILLGÄNGLIG
0
M KR
SPARAT
0
%
POSITIVA GRANSKNINGAR