BilligaPriser.com får du tillgång till tusentals produkter för endast 299 kr/mån. Du får 14 dagar gratis prövotid som kan avbrytas när som helst.

Frakt och Retur

1. Frakt av dina varor.

Luxsaver.net använder pålitliga transportörer för att skicka din artikel till dig. Beroende på var du befinner dig kan leveranstiderna variera från 3 till 6 arbetsdagar. Beställningar på luxsaver.net skickas till dig gratis / gratis. Din e-postbekräftelse e-post innehåller ditt unika beställnings-ID, som är länkat till ditt spårningsnummer. Om du har några frågor eller funderingar, kontakta oss på info@luxsaver.net

2. Avbokning och annulleringsrätt.

Luxsaver.net ger en ångerrätt inom 30 dagar (den lagstadgade ångerrätten är 14 dagar). Tidsfristen gäller från den dag du mottar varorna. Om du vill avbryta och returnera en eller flera artiklar, vänligen meddela oss inom 30 dagar. Om produkten är förseglad, vilket kan bero på hälso- eller hygienskäl, sker ingen avbeställning och återlämnande om förseglingen har brutits efter leverans.

3. Returer

Du måste returnera din beställning till oss utan onödigt dröjsmål och senast 14 dagar efter att du har meddelat oss att du vill avbryta ditt köp. Du måste betala fraktkostnaderna. Vid retur är du ansvarig för att varan är korrekt förpackad om du bär risken för varorna. Kom ihåg att informera kundtjänst om din retur på info@luxsaver.net att du har skickat ditt paket så att de kan börja behandla ditt ärende. Du ansvarar för varje försämring av artikelns värde på grund av hantering. Med andra ord – du kan prova produkten på samma sätt som om du testade den i en fysisk butik. Om produkten bärs utöver det som beskrivs ovan, tar vi hänsyn till den använda produkten, vilket innebär att i händelse av återkallelse av köpet kommer endast en del eller inget av inköpsbeloppet att returneras, beroende på det kommersiella värdet på säljaren.

När du använder vårdprodukter, dofter och kosmetika kan originalförpackningen vara en betydande del av produktens värde. Vi uppmuntrar dig därför att alltid returnera detta med en retur i oskadat skick.

4. Återbetalning

Om du ångrar ditt köp får du naturligtvis tillbaka det belopp du har betalat till oss. I händelse av en avskrivning som du ansvarar för kommer detta inköpsbelopp att dras av. Du måste meddela oss att du har vägrat att ta emot paketet.

Om du utnyttjar din ångerrätt kommer vi att återbetala alla betalningar som du har fått, inklusive leveranskostnader (men inga extra kostnader på grund av ditt val av leverans utom den billigaste formen av standardleverans vi erbjuder) utan onödigt dröjsmål och i vilket fall som helst innan i 14 dagar från det datum då vi fick meddelande om ditt beslut att återkalla köpet. Vi återbetalar sådan återbetalning till samma betalningsmetod som du använde för den ursprungliga transaktionen.

Vi kan hålla tillbaka återbetalningen tills vi har returnerat varan, såvida du inte har skickat in dokumentation innan du returnerar den. Du måste bifoga en kopia av orderbekräftelsen.

5. Garanti

Luxsaver.net ger dig den lagstadgade garantin 24 månader från leveransen. Detta innebär att du antingen kan få reparerat, bytt ut, återbetalat eller avvisat pris, beroende på den specifika situationen. Det är uppenbart att det är ett krav att klagomålet är motiverat och att defekten inte uppstod på grund av felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Observera att för artiklar med begränsad livslängd är kravet på krav också begränsat. Om du upptäcker en defekt eller en defekt i en produkt som köpts på luxsaver.net, måste du kontakta oss omedelbart på info@luxsaver.net. eller inom en rimlig tid efter att du har upptäckt felet, så kommer vi att hantera ditt klagomål. . Om du klagar inom två månader efter att felet har upptäckts kommer klagomålet alltid att vara i rätt tid.

6. Återbetalning av fraktkostnader

När du returnerar artikeln, vänligen ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. Om ditt klagomål är motiverat återbetalar vi dina rimliga fraktkostnader.

Om du har frågor eller frågor angående retur och frakt kan du alltid kontakta oss på info@luxsaver.net.