BilligaPriser.com får du tillgång till tusentals produkter för endast 299 kr/mån. Du får 14 dagar gratis prövotid som kan avbrytas när som helst.

Frakt & leverans

Frakt & leverans

BilligaPriser.com använder antingen flyg- eller landfrakt, beroende på vilken eller vilka produkter du har beställt. Beroende på produktens tillgänglighet kan leveranstiderna variera mellan 3 och 6 arbetsdagar och ibland mer. Leveranstiderna kan ta lite längre tid än vad du är van vid, från olika webbutiker – anledningen till detta är logistiken bakom detta medlemsförmånskoncept – vilket gör att alla våra fantastiska medlemmar kan få dessa bra rabatter och erbjudanden, detta tar mycket arbete och ledning och arrangemang, med många många olika leverantörer och partnerskap. Så se till att du beställer dina grejer i god tid – och vi är säkra på att besparingarna kommer att göra hela skillnaden och är väl värda det! 🙂

Alla beställningar från www.BilligaPriser.com skickas till dig utan kostnad. E-postbekräftelsen efter köpet innehåller ditt unika ordernummer som är kopplat till ditt spårningsnummer – ditt spårningsnummer kommer att ges till dig på din e-post – när produkterna har hanterats och skickats.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss när som helst på vår kundsupport-e-post. Vi försöker svara alla inom 48 timmar. Tack så mycket.

Vad några av våra glada medlemmar säger...

Vi som familj har haft BilligaPriser ett tag nu och handlar på det varannan vecka, vi har hittills sparat över 13.000 kr – tack så mycket för möjligheten.

MAJA PERSSONSTOCKHOLM

Vi hittade den här webbplatsen för att vi letade efter några leksaker för barn som de kunde lära av, som vi hittade och tyckte om – men slutligen använde vi den mer för dagliga barnrelaterade produkter för att maximera våra medlemsfördelar.

ADAM BERGMANKARLSKRONA

Min bästa vän rekommenderade denna förmånsklubb till mig och jag är så glad över det, jag har 3 barn så jag behöver mycket grejer hela tiden och enkelt – och den här webbshoppen har sparat mycket pengar – ni är grymma!

Jag kände inte till detta förmånskoncept och jag märkte det inte först – men efter att ha kollat mer på det och kollat på allt var jag ansluten och jag är nu en frekvent kund som gillar de flesta produktkategorier och helt enkelt älskar det, så lätt att tjäna ditt medlemspris tillbaka varje månad.

OSCAR NORDINHELSINGBORG

0
+
LYCKLIGA KUNDER
0
+
NÖJDA MEDLEMMAR
0
/7
KUNDSERVICE TILLGÄNGLIG
0
M KR
SPARAT
0
%
POSITIVA GRANSKNINGAR